Epilpro II Diode Laser

Celestetic heeft zijn eigen Diode Laser, de EpilPro II, met een golflengte van 808nm ontwikkeld.

Het is bewezen dat deze golflengte het meest effectief is omdat het het meest geabsorbeerd wordt door de melanine in het haar. Het is degene die de beste resultaten geeft omdat het werkt op 90% van de huidtypen, zelfs donker, en op alle haartypen, zelfs de fijnste. De technologie van EpilPro II is veilig en uiterst effectief: 40 tot 60% effectiever dan conventioneel gepulseerd licht (IPL).

De Epil Pro II diodelaser met koeltip verwijdert haartjes snel, quasi pijnloos en vooral definitief!

Na de eerste behandeling is al 20% van de haartjes verdwenen. Na 6 à 8 behandelingen ben je tot 95% van je haargroei kwijt.

De behandeling is geschikt voor vrouwen en mannen. Van gezicht, benen, borst en rug, tot oksels, bikinilijn of baard.

Voordelen

  • Krachtig koelsysteem
  • Een sessie is bijna pijnloos
  • Geschikt voor alle huidstypes en huidskleuren
  • Golflengte zonder bijwerkingen
  • Hoog comfort van de behandeling
  • Definitief resultaat
  • Geen ingegroeide haren

Werkingsmechanisme

Diode lasers stralen infraroodstralen uit die een hoge affiniteit hebben met melanine. Wanneer de laser op de huid wordt gericht, passeert de huid en wordt geabsorbeerd door de haarbulbussen. Deze ophoping van licht in de bulbussen zal leiden tot intense warmte die vernietiging van het haar veroorzaakt door de vernietiging van haar diepe wortels.

Resultaat

Laser ontharing zal het meest
effectief zijn op gepigmenteerde haren waar een permanente vermindering van maximaal 95% kan worden verkregen.

Hoe gaan we te werk?

1

Test- & infosessie

Voordat de eerste behandeling van start gaat, voeren wij een vrijblijvend gesprek. In dit gesprek word je toegelicht hoe de EpilPro II Diode laser werkt, wat de voorwaarden en contra-indicaties zijn. We stellen samen een behandeltraject en prijsberekening op. Indien aan alle voorwaarden zijn voldaan kan een testsessie ook meteen uitgevoerd worden. Via de testsessie gaan we na of uw huid/haartype geschikt is voor de behandeling en of er enkele dagen/weken na uw testsessie wel degelijk een haarvermindering plaatsvindt.

2

Voorbereiding

Op de dag van de behandeling dient het te behandelen gebied schoon en geschoren te zijn. Je mag 6 weken voor de behandeling niet blootgesteld zijn aan veel zon of zonnebank. Ook het gebruik van selftanning producten mag je 2 weken voor je behandeling niet gebruiken. De dag zelf geen gebruik deo, make up op de behandelende zones. (Voor en tijdens de behandelingskuur mag je niet harsen/epileren, hierdoor wordt het haarzakje uitgetrokken en kan dit niet effectief verwijderd worden!)

3

Behandeling

Je hebt gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig.
Dit is afhankelijk van persoon tot persoon en zone. We dragen beiden een laserontharingsbril om de ogen te beschermen. De behandelingszone wordt gereinigd, er wordt contactgel aangebracht en we starten de behandeling. Na de sessie wordt de creme hydra repaire aangebracht ter verzorging.

4

Nabehandeling

Na de behandeling mag je 2 weken niet zonnen/zonnebank.
Als jouw behandelingssessies van min. 6 zijn afgelopen, contacteren wij jou na 1 jaar om een gratis onderhoudsbeurt in te plannen. Daarna zijn de onderhoudsbeurten aan -50%.

NO MIRACLES, JUST SCIENCE.

– Celestetic –

Vragen & tips

Omdat we graag hebben dat je als klant precies weet wat je te wachten staat hebben wij alle gestelde vragen gebundeld om je zo goed mogelijk te informeren.

Heb je nog bijkomende vragen?
Dan kan je ons natuurlijk steeds vrijblijvend contacteren en een afspraak maken.

Contact